· 

Even Voorstellen: De Tennis Runners TCK

EVEN VOORSTELLEN: Wij zijn Tennisrunners TCK, team 167 en wij doen voor de vierde keer mee aan de Roparun, ditmaal vanuit Bremen (Oldenburg) naar Rotterdam. Ons team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 2 masseurs, 4 chauffeurs, 2 navigatoren, 2 cateraars en 2 kampbouwers. Sportiviteit gaat op tennisvereniging TC de Kooistee uit Hellevoetsluis verder dan het tennisveld. De basis van het team Tennisrunners TCK wordt gevormd door leden van TC de Kooistee.   

 

WAT IS DE ROPARUN: De Roparun is een non-stop estafetteloop van ruim 500 kilometer waarbij mensen, in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De Roparun vindt jaarlijks plaats tijdens het pinksterweekend.   

 

ONS DOEL: Het doel van de Stichting Roparun is de kwaliteit van leven voor mensen met kanker te verhogen. Roparun richt zich voornamelijk op de palliatieve zorg. Het doel van Team 167 “Tennisrunners TCK” is om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen overhandigen aan de stichting Roparun. In Nederland krijgt een op de drie mensen met deze verschrikkelijke ziekte te maken. Wij zouden het fantastisch vinden om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen om de kwaliteit van het leven van deze patiënten te vergroten.  In 2020  zullen wij ons speciaal inzetten voor een prachtig doel: een koppelbed voor Hospice De Roos in DrieMaasStede, onderdeel van Argos Zorggroep.  

 

Een koppelbed voor Hospice De Roos:  Op De Roos verblijven mensen tijdens hun laatste levensfase. Dankzij een koppelbed kunnen zij weer even tegen hun geliefden aankruipen, bijvoorbeeld om samen mooie muziek te luisteren. In de laatste levensfase is nabijheid belangrijker dan ooit en een koppelbed maakt dit mogelijk. De komende maanden organiseert Roparunteam Tennisrunners TCK allerlei acties en evenementen om geld in te zamelen voor dit prachtige doel.  

 

WAT KUNT U VOOR ONS BETEKENEN: Kwaliteit van leven verbeteren kunnen wij niet alleen, daarvoor hebben we hulp nodig, heel veel hulp. Wij zijn op zoek naar sponsors en donateurs, er komt namelijk veel kijken bij deelname aan de Roparun.    

 

SPONSORING EN DONATIES: Draagt u ons en stichting Roparun een warm hart toe. Neem contact op of maak uw donatie over naar: NL 93 INGB 0007 2179 59 t.n.v. stichting Tennisrunners TCK o.v.v. donatie + uw naam.   

Doneren kan ook via www.roparun.nl. Kies voor het tabblad steun ons en daarna doneren. U kiest voor team 167, Tennisrunners TCK en doneert een bedrag naar keuze. 

 

BEDANKT VOOR UW STEUN: Namens TENNISRUNNERS TCK en Roparun bedankt voor uw bijdrage. 

 

Met vriendelijke groet, Wim Wallet Teamcaptain Tennisrunners TCK e-mail: info@tennisrunners-tck.nl