· 

Demelsa Basie sneuvelt in 1e ronden enkel- en dubbelspel.

Demelsa Basie van de Brielse tafeltennisvereniging De Sprint heeft zaterdag deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis. Ze sneuvelde helaas zowel in het enkel- als dubbelspel in de 1e ronde.

 

Om 10.30 uur trad Demelsa met haar dubbelpartner Maaike vd Pavoordt (ttv PECOS Oegstgeest) aan tegen het jeugdige, talentvolle koppel Karlijn van Lierop Channe vd Venne. Demlsa en Maaike kwamen er tegen Karlijn en Channe niet aan te pas en verloren met 0-3: 5-11, 5-11, 7-11.

 

's Middags volgde om 13.30 uur de 1e ronde van het enkelspel. Tegenstander was de hoger geplaatste Jacintha de Hoop. Demelsa speelde een leuke, goede wedstrijd maar moest de zege toch aan Jacintha laten: 1-4 (7-11 9-11 12-10 9-11 6-11).

 

Het was goed Demelsa in Zwolle onder de deelnemers te zien. Voorne Putten ook op topniveua bij het tafeltennis vertegenwoordigd. Na haar (bijna) afgeronde artsenopleiding, heeft Demelsa blijkbaar snel weer nieuwe uitdagingen gevonden. Het was leuk dat beide wedstrijden op Youtube via livestream te volgen waren. En nu..... op naar de volgende competitiewedstrijd met De Sprint 1 in de 3e divisie van de Landelijke competitie. Tegenstander is a.s. zaterdag 7 maart Scylla 3. De wedstrijd in Leiden begint om 16.00 uur.