· 

Mooie resultaten KDO Sport Damesselectie.

Trainers, begeleiders zijn trots op de prestatie van de KDO Sport Damesselectie. Het team bereikte 12 tickets voor de halve finale van Nederland, 18 kwalificaties voor de districtsfinale en 20 plaatsingen voor de toestelfinales in de 3e divisie voor KDO-Sport!

 

Feline, Evie, Nienke van Veen, Emmalie, Valerie, Lisa vd Wagt, Mara, Quinty, Saskia, Roxy, Rowan en Anouk hebben zich geplaatst voor de halve finale en de districtsfinale. Dylana, Nicole, Faye, Sanne, Esmee en Roos wisten ook een plekje te bemachtigen voor de districtsfinale.

 

Toestelfinale sprong: Roos, Emmalie, Valerie, Lisa, Mara, Rowan en Saskia.

Brug: Evie, Valerie en Lisa.

Balk: Valerie, Saskia en Roxy.

Vloer: Evie, Emmalie, Nienke, Valerie, Lisa, Rowan en Roxy.

Toestelfinale sprong: Roos, Emmalie, Valerie, Lisa, Mara, Rowan en Saskia.

 

Foto's: Anne Mieke.