· 

WV Breda organiseert voorbereidingswedstrijden met PRC Delta Jeugddeelname.

Zondag werd dan eindelijk de eerste voorbereidingswedstrijd gereden genaamd de voorjaarscompetitie voor de jeugd. Hierin kunnen onze jeugdleden zicht optimaal klaar stomen voor het echte seizoen van de wielerbond KNWU.

De wedstrijd werd verreden op het clubparkoers van WV Breda. Met de wind die er zondag stond, was het direct een goeie graadmeter hoe iedereen ervoor staat en daarin zijn er al goeie uitslagen gereden.

 

Voor Finn in categorie 3 ging de eerste groep iets te snel maar reed toch mooi in het tweede groepje naar een 6e plaats. In categorie 4 snelde Åsa naar een mooie 5e plaats en Lotte werd knap 6e. Mark, categorie 7 miste op een haar na de kopgroep en besloot er dan maar een tijdrit van 25 km van te maken in de achtervolging en dubbelde bijna het peloton en reed zo naar een mooie derde plek! 

 

 

Overige uitslagen volgen!