· 

Schoolvoetbaltraining bij vv Rockanje.

Dinsdagmiddag werd er buiten schooltijd getraind voor het schoolvoetbal door de Zeewinde uit Rockanje; op het complex van VV Rockanje. De groepen 5 t/m8 werden een uur onder handen genomen door directeur Dennis de Kruif en Groep 8-meester Glen Roozen. Een groot aantal leerlingen (ongeveer 50 van de totaal 74 leerlingen die gaan deelnemen) was aanwezig op sportpark de Drenkeling te Rockanje. De Schoolvoetbaldagen zijn op 11 en 25 maart aanstaande.

 

“Het schoolvoetbal is een hele organisatie, maar zowel met de juiste lijnen en vergaderingen en allen eigen taken is het werk al voor 95% gedaan”, zegt Peter Naaktgeboren. Peter is zelf een fanatiek persoon binnen de club VV Rockanje, die vooral belast is met jeugdzaken. Tevens is Peter het aanspreekpunt voor regio Voorne Putten, Brielle, Vierpolders en Zwartewaal voor het schoolvoetbal. 

 

Verheugd mag er dan ook gemeld worden dat door de inzet van de sport activiteitencommissie van de Zeewinde, die bestaat uit Angela Balde, Dennis de Kruif, Glenn Roozen en Peter Naaktgeboren, het gelukt is om de Zeewinde in een geheel nieuw tenue te steken met hulp van externe sponsors, iets waar iedereen ongelooflijk trots op is. Een woord van dank voor de externe sponsors.

 

Vol goede zin gaat de sportcommissie van de Zeewinde, de organisatie schoolvoetbal, de vereniging VV Rockanje en alle betrokken overige vrijwilligers bij dit voetbal evenement zich opmaken voor het schoolvoetbal 2020.

 

Met sportieve groet, 

Peter Naaktgeboren. 

 

Regio coördinator schoolvoetbal district Voorne Putten, Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. Leider trainer Zeewinde 1 groep 5/6 en 7/8. Organisatie voor VV Rockanje.