· 

Talent Marley Dors bindt zich aan vv Hellevoetsluis.

Het misschien wel grootste talent van Hellevoetsluis, Marley Dors, heeft aan voorzitter Edwin Boogaard laten weten ook volgend seizoen graag in de wit-rode kleuren van Hellevoetsluis uit te komen. De pas 18-jarige spits uit de eigen jeugdopleiding speelde zich in de voorbereiding als A-junior overtuigend in de basis van het 1ste elftal. Hoewel hij vooral fysiek nog moet wennen aan het seniorenvoetbal, bewees hij al vaker een meerwaarde te zijn voor de ploeg van Edwin de Koning. Komend seizoen wil hij de volgende stap zetten en wekelijks belangrijk zijn. Hoewel een overstap naar een andere amateurvereniging hiermee van de baan is, kan er 1 club nog wel roet in het eten gooien. Dors loopt momenteel namelijk 2x in de week stage bij Excelsior en deze vereniging heeft nog niet laten weten wat de plannen voor volgend seizoen met Marley zijn. Hoewel Hellevoetsluis hem bij een overstap naar een betaalde club geen strobreed in de weg zal leggen, en hem dat van harte gunt, hoopt Hellevoetsluis toch dat Marley volgend seizoen definitief deel uit zal maken van het keurkorps van trainer Paul Bestebreur.