· 

De hockeyschool bij MHV Forcial start op 14 maart

 

MHV Forcial, gelegen in de duinen van Rockanje, is een gezellige hockeyclub waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan.

 

Rockanje - Wil jij als jongen of meisje tussen de 4 en 12 jaar kennismaken met de hockeysport? Meld je dan nu aan voor de hockeyschool van MHV Forcial! Bij de hockeyschool krijg je vier weken lang op zaterdagochtend speltraining in kleine groepjes. Deze speciale kennismakingstraining voor beginners is ontwikkeld binnen de eigen hockeyschool en start op zaterdag 14 maart a.s.

 

 

 

 

‘Vanwege het grote animo organiseren ze deze kennismakingstraining alweer voor de vijfde keer. Inmiddels hebben al zo’n 150 jongens en meisjes de basisbeginselen geleerd van de hockeysport. De meesten hiervan zijn zo enthousiast en fanatiek dat ze daarna doorstromen naar één van de vele jeugdteams’, zegt secretaris Paula Overbeek.

 

 

 

Zaterdagochtend 

 

De hockeyschool duurt vier weken lang op zaterdagochtend. De data zijn: 14, 21, 28 maart en 4 april 2020. De kosten voor deze vier lessen bedragen slechts € 30,-. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Schrijf je dan nu in via: hockeyschool@forcial.nl. En besluit je lid te worden, dan krijg je een hockeystick cadeau.