· 

Verenigingskampioenschappen Bowlingvereniging Spijkenisse.

Op zaterdag 7 maart worden de jaarlijkse verenigingskampioenschappen bij Bowlingvereniging Spijkenisse gespeeld. Het league bestuur roept al een aantal weken om dat u zich hiervoor kunt inschrijven en met succes. Het aantal inschrijvingen ligt dit jaar al op 32 deelnemers en ondanks dat dit natuurlijk maar een klein aantal is van het aantal leden dat de vereniging heeft, is dit wel het hoogste aantal sinds de laatste paar jaar. 

 

 

Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers en het is de stoutste droom van de organisatie om voor het eerst sinds jaren weer dit aantal te bereiken. Leden kunnen zich nog inschrijven voor wedstrijden in hun eigen klasse en/of een gooi doen naar de overall titel. De overall winnaar wordt uitgezonden naar de jaarlijkse “NBF dag der kampioenen”? Schrijf u dan nog snel in middels het inschrijfformulier welke op te vragen is bij het league bestuur.