· 

Grote Jeugd Watersport Manifestatie in en rond Theater Twee Hondjes.

Altijd al een keer willen weten hoe het is om te zeilen met een Optimist? Of hoe een Catamaran eruit ziet? Bezoek dan op 19 maart 2020 het plein van Theater de Tweehondjes en kom alles te weten over zeilen!

 

 

De drie 'Helius WSV's: ' WSV-Haringvliet, WSV Helius en WV Hellevoetsluis zijn de voortrekkers voor een unieke 'Jeugd-Hiswa' in het hart van Vesting Hellevoetsluis op 19 maart. 's Middags op het voorplein een afwisselende boten-expo waar je alle jongerenboten kunt bewonderen, van Optimist tot catamaran, maar ook de snelle RIB van de reddingdienst. 's Avonds een boeiend programma voor geïnteresseerde jeugdzeilers (en hun ouders) met als bijzondere gast LAURA DEKKER de jongste wereldomzeiler ooit. 

 

Laura Dekker is op 19 maart de klap op de vuurpijl van een grote jeugdwatersport-manifestatie op het voorplein en in de zalen van ons Theater Twee Hondjes.

 

 

Kennismaken met alle verschillende watersporten die Hellevoet rijk is? 's middags zijn de verenigingen tijdens de info markt aanwezig om jou alles te vertellen over de verschillende sporten!

 

De hele wereldpers kwam in 2010 naar Nederland toen Laura als 13-jarig meisje aankondigde dat zij solo een zeilreis om de wereld wilde maken. Nu vertelt zij over haar opzienbarende zeiltocht met haar kleine zeilschip Guppy. Als veel gevraagde spreker reist zij tegenwoordig de wereld rond om te vertellen over haar toekomstdroom: oceaanvaren met jongeren op haar volgende schip GuppyXL.

 

Overdag gratis en vrije inloop voor iedereen. Reserveren voor het avondprogramma verplicht. Jongeren tm 18 jaar gratis. Volwassenen € 12,50

 

Boek de kaarten via de website van Theater Twee Hondjes.