· 

Naomi van Krevel Nederlands Kampioen!

Naomi van Krevel is op zaterdag 7 maart 2020 Nederlands Kampioen geworden in de Categorie onder 21. 

Ze bereikte deze prestatie in een volgepakt Topsportcentrum in Almere. De gehele dag werden er Nationale Judokampioenschappen gehouden met dit prachtige resultaat tot gevolg voor de jonge Judoka uit Nissewaard. Naomi lijkt dit jaar in topvorm te zijn. Onlangs pakte zij nog Brons op een seniorentoernooi in Portugal, terwijl ze zelf nog tot de juniorengroep behoort. Een hoopvol begin van het jaar dus.

 

Nog meer goed nieuws voor de familie van Krevel. Ook broer Joshua had zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen. Op de Zuid Hollandse Kampioenschappen veroverde hij deze kans met het behalen van een Bronzen Plak. In Almere vocht hij als een leeuw, maar de jongste telg van de familie kon, in de categorie onder de 18, echter geen potten breken. Ook hij lijkt op de goede weg te zijn. Met dank aan Patrick van Krevel voor het verslag en de foto's