· 

ttv De Repelaer deze week.

De Repelaer 1 heeft vrijdagavond in Dordrecht de wedstrijd tegen team 3 van de plaatselijke vereniging Dordrecht met 6-4 gewonnen (2e klasse C). Jakub Czarny (foto) was in de wedstrijd voor de reguliere competitie de Man of The Match met 3 enkelspeloverwinningen. Daniel Koppenol en Marcel vd Sterre wonnen een enkelspelwedstrijd. De Repelaer 1 zal zich deze voorjaarscompetitie makkelijk handhaven in de 2e klasse. Een kampioenschap zit er niet meer in. De voorsprong van Tavenu 2 is te groot.

 

De Repelaer 2 heeft hekkensluiter Boomgaardshoek 1 in de 4e klasse B van de reguliere tafeltenniscompetitie een 8-2 nederlaag toegebracht. Jan de Koning was de Man of the Match met drie enkelspeloverwinningen en winst in het dubbel (samen met Paul de Haas / foto). Paul de Haas en Cor Verroen wonnen elk twee enkelwedstrijden. Een kampioenschap in deze voorjaarscompetitie zit er niet in. Daarvoor is De Sprint 6 te sterk in deze poule. Maar het is nu al zeker dat er nog een leuke tweede competitiehelft er aan komt. Met op 13 maart al revanche en een overwinning op De Sprint 6??? 

De Repelaer 1 heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Trefpunt 2 (2e klasse F van de duocompetitie) met 3-2 gewonnen. Wim Muit en John van der Draai (foto) wonnen beiden van Hans-Peter Labee, maar verloren van Willem Heikoop. Het alles beslissende dubbel (in dit soort gevallen) werd een zege voor De Repelaer 1 waardoor de 3-2 winst tot stand kwam.

 

De Repelaer 2 speelde maandag een thuiswedstrijd in de 2e klasse G van de duocompetitie tegen S'70 1. Johan Krohne en Jeffrey Tempelman kwamen voor de Spijkenisser vereniging in actie in de enkelspelen. Jakub Czarny sloot aan bij het dubbelspel (met wie is onbekend). 

Het werd een 3-2 overwinning voor de thuisploeg. Fred van der Weiden wist zowel Johan als Jeffrey in het enkelspel na vijf games te verslaan. Tim Lunenburg kwam te kort, al was hij er tegen Jeffrey erg dicht bij.

 

Omdat het dubbelspel door het Spijkenisser duo werd gewonnen, werd het 3-2 voor de thuisploeg die de eerste competitiehelft daarmee als leider afsluit. 

 

De Repelaer 3 heeft in de 3e klasse E van de duocompetitie een 2-3 nederlaag geleden tegen Serve '71 1. Patrick Drent versloeg Aad Kal en won samen met Alex Lankers het dubbel. Door de nederlaag kunnen de kampioenaspiraties (voor zover die nog aanwezig waren) opgeborgen worden. Dordrecht 4 is in deze poule veel te sterk voor de tegenstanders. De Repelaer 3 neemt voorlopig de 2e plaats in.

Het jeugdteam van De Repelaer heeft zaterdagmiddag een ruime 9-1 overwinning geboekt op VVV 3 uit Leidschendam. Fabian Schildmeier en Inge Moree bleven ongeslagen. Jordan van der Sterre verloor alleen zijn openingswedstrijd tegen Mirko Mufty. Ook het dubbel was voor het Spijkenisser jeugdteam.