· 

Het Opel den Hartog bedrijventoernooi bij VV Nieuwenhoorn

Het is weer tijd voor het jaarlijkse bedrijventoernooi bij v.v. Nieuwenhoorn. Altijd een garantie voor veel sportiviteit en gezelligheid. Het organisatieteam zal ook dit jaar weer zorgen voor de juiste speeldata, extra gezelligheid op de twee avonden zelf en een op en top deelnemersveld. Het worden avonden waar je als team/bedrijvf echt bij wilt zijn, dat kunnen we garanderen. Afgelopen 2 jaar stonden beide avonden garant voor een feest, zowel op en langs het veld als voor en in de kantine. Daar gaan we dit jaar natuurlijk ook weer voor.

 

De speeldata: 4 en 11 juni

Het was even puzzelen om tot de juiste speeldata te komen. Nacompetitie, Hemelvaart, Pinksteren, Avondvierdaagse, Haringeparties, het EK... met zoveel mogelijk zaken hebben we geprobeerd rekening te houden. Zodoende zijn we tot de conclusie gekomen dat de eerste twee donderdagavonden in juni het meest geschikt zijn om ons toernooi te houden. Noteer ze dan ook alvast in jullie bedrijfsagenda: 4 en 11 juni, Opel Den Hartog Bedrijventoernooi bij v.v. Nieuwenhoorn.

Kosten voor deelname zijn onveranderd gebleven en dus 100 euro per team. Voor dit bedrag ontvang je naast deelname aan het toernooi ook op beide avonden een bon voor een krat bier/fris en een bittergarnituur. Voor het betalen van de deelnamekosten ontvang je na aanmelding een factuur per mail. Vermeld bij aanmelden of er nog specifieke informatie op de factuur moet komen te staan.

Aanmelden kan zolang er plaats is (20/25 deelnemers) en kan gedaan worden door een email te sturen naar: bedrijventoernooi@nieuwenhoorn.nl 

Zodra alle deelnemers en de indeling bekend zijn, ontvangen alle teamcaptains per mail een programmaboekje.

Met sportieve groet,

Het Opel den Hartog Bedrijventoernooi-organisatieteam
(Nicola Bax, Albert Kolijn, Wietse Visser, Sander van Eck) Bron: VV Nieuwenhoorn.nl