· 

Nieuwenhoorn, Hellevoetsluis én Spijkenisse winnen in Drukzo Talent Cup

De wedstrijden in het kader van de Corso Casino play offs hebben voor de clubs uit de regio geen doorgang kunnen vinden. Hierdoor hadden de ploegen van Sv Simonshaven en Fc Vlotbrug een onverwachte vrije avond. 

 

In het kader van de Drukzo Talent Cup. Het woord Talent zegt het al, een toernooi voor de zogenaamde Onder 23 ploegen waren er wel drie wedstrijden met inbreng van ploegen op Voorne Putten. Hier zaten ook een aantal aardige derby's tussen. 

 

Door een goal van Tom Sleeuwenhoek, gemaakt vanuit een strafschop, wist de jonge ploeg van VV Nieuwenhoorn met 1-0 te winnen van die van OVV Oostvoorne. In de andere derby, kwamen de teams van Jong VV Brielle en VV Spijkenisse in actie. Door goals van Daan Bourgonje en Rephendry Amsterdam (toekomstig VV Brielle) wist Spijkenisse met 1-2 te winnen. (de doelpuntenmaker van VV Brielle is ons helaas niet bekend.) VV Hellevoetsluis wist met 0-2 bij Heinenoord te winnen. De ploeg van de Brielsestraatweg, gaf geen kans weg en won overtuigend en terecht door goals van Lester den Broeder en Frank de Regt. Drie teams mogen zich melden in de volgende ronde van de Talent Cup.