· 

De Repelaer 1 verliest van Het Centrum 2.

De Repelaer 1 heeft in de reguliere tafeltenniscompetitie de uitwedstrijd bij Het Centrum 2 met 4-6 verloren. Jeffrey Tempelman bleef met griep thuis en ook Marcel van der Sterre was niet fit, maar verscheen wel achter de wedstrijdtafel.

 

De wedstrijd in de 2e klasse C ging tussen de nummers 3 (Het Centrum) en 2 (De Repelaer). Gezien de omstandigheden was het Spijkenisser team na afloop tevreden met de uitslag. Ondanks lichamelijk ongemak wist Marcel toch Pieter Wolters te verslaan, Danny speelde goed en met vertrouwen maar wist dat niet in een overwinning om te zetten, Jakub nam revanche op kopman John Wensveen.

 

Danny van der Wal opende met een 0-3 nederlaag tegen Het Centrum kopman John Wensveen. Jakub Czarny bracht de teams weer op gelijke hoogte door betrekkelijk eenvoudige winst op Pieter Wolters. Daarna liep Het Centrum uit naar een 5-1 voorsprong. Marcel van der Sterre verloor van André Lignos en John Wensveen, het dubbel Danny van der Wal Jakub Czarny beet in het stof tegen John Wensveen/André Lignos  en ook Danny  van der Wal kwam tegen Pieter Wolters niet tot winst.

 

Jakub Czarny deed wat terug door een goede zege op André Lignos. Het stimuleerde Marcel van der Sterre om Pieter Wolters een nederlaag toe te brengen. Helaas verloor de goed spelende Danny ook zijn laatste wedstrijd van André Lignos waardoor de zege van Het Centrum een feit was. De slotwedstrijd van de avond ging tussen beide kopmannen John Wensveen en Jakub Czarny. Jakub nam met duidelijke cijfers revanche voor zijn eerder geleden nederlaag tegen John. Door zijn 3-0 zege bracht Jakub de eindstand op 6-4 in Rotterdams voordeel.