· 

Van Amen Mixed 2 gelijk tegen Volley2B

 

Eervolle tweede plaats binnen handbereik voor van Amen Mix2. 

 

Lang leek he tweede Mixed team mee te kunnen strijden voor de titel. Helaas heeft men de strijd niet vol kunnen houden. Men gaat nu volop voor de eervolle tweede plaats.

 

De eerste stap hier naar toe, moest gezet worden tegen Volley2B uit Bergschenhoek, Bleiswijk , Berkel en Rodenrijs en omgeving.

 

Na de nederlaag in de uitwedstrijd wilde het 2e mixed team laten zien dat ze gegroeid waren. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een thriller. Met de vaste dames en 5 heren waarvan 2 op de bank ging VAT wervelend van start. Met veel servicedruk, smashes en uitstekend verdedigend werk, liep de set als een trein. Volley2B liep vanaf de start achter de feiten aan. Met name Sander was lekker op dreef en hij scoorde menig punt. Resultaat 25 - 12.

 

 

 

In set twee kwamen Dirk en Stefan in de ploeg. Deze 2 wissels zorgden toch voor wat onrust. De set ging zeker niet zoals de eerste, de automatismen waren toch wat verdwenen. Deze verliep dus ook veel moeizamer maar al knokkend werd het ritme hervonden en langzaam nam de thuisploeg de regie over. Op 22 - 19 mocht Leontine serveren en op een keurige manier wist ze set twee uit te serveren.  25-19

 

 

 

Door wisselen is het devies. Maar er kwam nog meer onrust in de ploeg. Volley2b ruikt haar kans en slaat via 2 goede servicebeurten een groot gat. Gevolg een dikke nederlaag in set 3 van maar liefst  13 - 25.

 

Hoogst haalbare score, is op dat moment een 3-1. Opnieuw wordt er twee keer gewisseld en zo komt VAT steeds meer richting de beginopstelling. Een volleybalgevecht volgt met wisselende kansen. Alles wat het spelletje zo leuk maakt komt voorbij. Maar wel in een goede sfeer met respect van beide kanten. Via 8 – 9 en 14 – 16, wordt het zelfs 21-22, zou het dan toch? Een 2-2 eindstand?  Het spel golft op en neer en dan is het toch de uit spelende ploeg die aan het langste eind trekt. 23  - 25. Een mooie en terechte uitslag. Nog 1 uitwedstrijd en dan zit het seizoen er voor Mix2 op. Het team heeft ongekend veel plezier gehad en men geeft aan dat met name de beginners zijn gegroeid. Misschien kan er volgend seizoen nog meer geoogst worden. De 2 plaats lijkt vrij zeker en is gezien de vele nieuwelingen objectief gezien gewoon een goed resultaat.