· 

Actueel nieuws FC Vlotbrug.

Kinderen mogen niet zonder toestemming het terrein van FC Vlotbrug betreden. De gemeente deelt boetes uit aan de vereniging. Deze boetes zullen worden verhaald op de kinderen die de overtreding begaan. Let dus op uw kinderen en geef duidelijk aan dat betreding van het terrein van FC Vlotbrug strafbaar is als de hekken dicht zijn.

 

Met regelmaat wordt geconstateerd dat jeugd het terrein betreedt terwijl dit niet mag. Ze klimmen over of door de hekken om een balletje te trappen op de velden. Dit is absoluut verboden! Zeker in deze tijd, waar afstand tot elkaar noodzakelijk is en men niet te dicht op elkaar moet zijn, is dit uit den boze. Bovendien wordt er gecontroleerd door de gemeente. 

Wordt dit geconstateerd dan krijgt de vereniging een flinke boete. Deze boete zal verhaald worden op de personen die de overtreding begaan. Het zijn geen kleine bedragen, dus iedereen die dit leest bespreek dit met je kinderen. Geef het ook door aan anderen dat het niet de bedoeling is dat kinderen het terrein van FC Vlotbrug betreden zonder toestemming van de beheerder. Er zullen duidelijke borden geplaatst gaan worden op de hekken. Maar ook zonder deze borden is het van belang dat de kinderen zich beseffen dat ze in overtreding zijn. Er zijn trapveldjes in de buurt waar vrij gebruik gemaakt kan worden. Maar ook daar zal men voorzichtig moeten zijn met elkaar en zoveel mogelijk houden aan de richtlijnen die het RIVM en de KNVB verstrekt hebben. 

 

FC Vlotbrug realiseert zich terdege dat het niet doorgaan van trainingen, wedstrijden, etc. gevolgen heeft voor de leden. Maar niet alleen voor de leden, ook voor de vereniging heeft dit grote gevolgen. Zoals eerder vermeld zijn mede door richtlijnen uit Den Haag ondersteund door de KNVB alle voetbal activiteiten stil gelegd.  Voorlopig zijn alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten afgelast tot 6 april as. Daarna zullen er nieuwe richtlijnen uitgebracht worden. 

 

Ook het schoolvoetbal van 25 maart is afgelast. 

Na de persconferentie van donderdagmiddag zijn alle (sport)evenementen waar meer dan 100 personen aanwezig zijn, t/m 31 maart afgelast. Dus ook het schoolvoetbal, helaas. Waar veel kinderen al weken, maanden naar uitkijken wordt door het virus lelijk teleurgesteld. Maar belangrijker is dat we met z'n allen ervoor zorgen dat het virus heel snel onschadelijk gemaakt wordt, zodat het normale leven weer z'n vorm krijgt. 

 

Financiële gevolgen.

Als gevolg van dit beleid wordt de financiële positie van de vereniging kritisch. Vaste lasten gaan onverminderd door, terwijl er geen inkomsten zijn. FC Vlotbrug hoopt daarom op uw steun en begrip voor de ontstane situatie. Ideeën om deze nijpende situatie te verzachten zijn uiteraard welkom.

 

Toch ook een positieve noot.

Jan Tuitel zal de selectie van FC Vlotbrug met ingang van komend seizoen versterken. 

 

Persoonlijke maatregelen om verspreiding van Corena te voorkomen

Iedereen kan zelf belangrijke maatregelen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: 

* Was je handen regelmatig en minimaal 20 seconden lang; 

* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog; 

* Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die weg in een afgesloten bak; 

* Vermijd grote groepen. 

* Let op elkaar en op je zelf. 

 

Blijf gezond!