· 

A-selectie 20-21 vv Nieuwenhoorn bijna compleet.

In diverse eerdere berichten kon vv Nieuwenhoorn melden dat de volgende spelers komend seizoen de zwart witte kleuren van Nieuwenhoorn zullen verdedigen:

Delano a Cohen, Frank Molendijk, Melvin Winterberg, Dimitri Gomes Almeida, Mike van de Ruit, Jeffrey Burger, Tom Sleeuwenhoek, Merijn Wolters, Danique Wolters, Christiaan Dabaghian, Roeland de Bruijne, Tim van der Lijn, Gregory Paula, Sander van der Ven, Tom van der Leeden, Tom den Boer, Ferani van Vugt, Yannick O’Callaghan, Mitchel van Gastel, Mitchell Polet, Savi Merino, Thijs Oostrijck en Ragip Ozrak.

Onlangs hebben ook Youri Bal, Lars Stuijfzand, Sven van Dalsen en Remon Luksch besloten terug te keren naar Nieuwenhoorn. Zij gaan hun uiterste best doen om van waarde te zijn voor de selectie. Talent Tolad van Estrik komt over van WFB en ook hij zal het de “concurrenten” lastig willen gaan maken. Er staan nog wel wat gesprekken ingepland en buitenkansjes zal de VTC echt niet laten lopen.

 

Uiteraard zijn er nog getalenteerde jonge spelers in het 2e elftal en Jong Nieuwenhoorn. Lucas van der Ven en Lars van Orselen kloppen inmiddels ook aan de deur bij de A selectie en maakten dit seizoen de eerste wedstrijdminuten in het 1e elftal. Ook de ontwikkeling van de talenten uit deze twee teams worden nauwlettend gevolgd door de VTC en de technische staf en we zijn heel benieuwd welke jonge talenten de weg naar het 1e elftal zullen weten te vinden. Ook aan de samenstelling van het 2e elftal en jong Nieuwenhoorn wordt momenteel hard gewerkt.

 

Er is getracht voor komend seizoen te kiezen voor een evenwichtige selectie, die goed aansluit bij de clubcultuur, waarbij harmonie binnen de groep, binding met de club en de derde helft in de kantine ook als belangrijk worden ervaren. Het beleid is om deze koers te blijven varen en met een juiste mix van ervaren spelers en jeugdige talenten een stabiele eerste klasser te worden in de komende jaren.

 

Brandon Nooitmeer, Daniel Dijksman (OHVV), Wouter Bloothoofd (OHVV) en Christian van Wijngen (Rijsoord) nemen afscheid van Nieuwenhoorn. We wensen hen uiteraard heel veel succes bij de nieuwe clubs.