· 

Ook onzekere tijd voor vv Hellevoetsluis.

Ook v.v. Hellevoetsluis verkeert in onzekerheid. Wanneer mag er weer getraind en gevoetbald worden? Wanneer kunnen zij weer die gezellige vereniging zijn waar kinderen met veel plezier naar toe gaan, waar zij hun energie kwijt kunnen, lichaamsbeweging krijgen en leren samenspelen? Wanneer krijgen met name oudere mensen hun sociale bezigheid en uitje weer terug? Wanneer kunnen de veteranen en lagere elftallen weer genieten van de 3e helft? Wordt de competitie van ons eerste elftal nog wel vervolgd? Hoe vergaat het onze leden, vrijwilligers, medewerkers, leveranciers en sponsoren in deze onzekere periode? Maar bovenal zijn onze gedachten uiteraard bij de mensen die getroffen zijn door het coronavirus en de mensen uit de zorg die zich blootstellen aan de gevaren om ook besmet te worden met dit schadelijke virus.

 

 

Wij kunnen alleen maar hopen dat deze onzekere en onwerkelijke situatie zo snel mogelijk voorbij is en wij snel het gewone leven weer op kunnen pakken. Laten wij ons dus vooral aan alle voorgeschreven maatregelen houden om verspreiding van het virus zo snel mogelijk een halt toe te roepen. De vereniging: “Wij als v.v. Hellevoetsluis zullen daar in ieder geval ons steentje aan bijdragen en daar waar nodig onze hulp aanbieden. Beter nu iets te voorzichtig dan straks medeplichtig.