· 

VV Zwartewaal kijkt reikhalzend uit naar volgend seizoen

 

VV Zwartewaal kijkt nu al reikhalzend uit naar volgend seizoen.

 

Nieuwe trainer Dave de Jong kan niet wachten om voor de groep van volgend jaar te staan. De huidige trainer van VV Nieuwenhoorn 2 is de afgelopen weken, samen met het bestuur, slagvaardig geweest op de spelersmarkt en heeft talentvolle spelers binnen kunnen halen. Zo komen Jurmain Stolk en Rob van der Ende naar vv Zwartewaal. De spelers die momenteel nog uitkomen voor Brielle, zien kansen bij de voetbalvereniging aan de Sluisweg. Dankzij de plannen en sportieve uitdagingen van de club en Dave de Jong zijn er nog meer spelers overtuigd om volgend jaar voor de VV Zwartewaal uit te komen. Zo komen Pascal Verhagen, Raydell Apostel, Melvin Bout, Jesse Langendoen en Ruben Verhagen de Blauwwitten uit Zwartewaal ook versterken. Benieuwd naar wat het komende seizoen gaat brengen.