· 

PRC Delta traint middels livestream op YouTube en Zwift.

Saai trainen op de indoortrainer? Vanavond even niet!!

De trainers van PRC Delta hebben niet stilgezeten. Vanavond zal Mario Poldervaart een live training geven die te volgen is via een Youtube Livestream, hoe gaaf is dat!! Dat mag je natuurlijk niet missen. Ben je daarnaast ook nog in bezit van een Zwift account stuur ons dan een pb'tje dan zorgen we ervoor dat je naast live ook nog eens virtueel mee kan fietsen. Wat moet je doen?
Rond de klok van 18.00 zal de livestream aan gaan en de link hiervan zal op dit Facebook account worden gedeeld. We beginnen stipt om 18.30 met de training dus zorg ervoor dat je voor die tijd digitaal er helemaal klaar voor bent.

 

Ben jij aanwezig, of ken jij iemand die zeker weten mee moet doen? Tag diegene en deel dit bericht dan vooral!