· 

vv Zuidland VR op 1 na grootste in Zuid-Holland.

Het Vrouwenvoetbal van voetbalvereniging Zuidland is op de zaterdag de op 1 na grootste van Zuid-Holland. Voetbal Rotterdam heeft dit vastgesteld. Studentenvereniging Antibarbari is op de zondag nog net even groter met maar liefst 6 elftallen, maar dan volgt onze vereniging met 5 vrouwenteams. Lees hier de VoetbalRotterdamcijfers.

 

Met de 2 hoogst spelende teams op Voorne Putten is Zuidland aantrekkelijk voor meiden die wellicht een stapje willen maken in het seizoen 2020-2021. Hoe mooi is het als de beste voetbalsters van het eiland die net niet het allerhoogste halen bij 1 vereniging spelen om zo hoog mogelijk te kunnen voetballen. Die regionale functie wil Zuidland graag vervullen. De bijbehorende faciliteiten zijn aanwezig.

 

Natuurlijk vergeten we ook de lagere teams niet, anders zou de afdeling nooit zo groot geworden zijn. Wil je recreatief spelen ben je ook meer dan welkom.

 

 

Voor meer informatie of een gesprek (op ruim 1,5 meter) kun je terecht bij coördinator Hans Schelvis 0630169759 of vrouwen@vvzuidland.nl