· 

Het sluiten van haar eigen bedrijf tot 6 april doet Gina Sandifort heel veel.

Passie 

Het is de positieve energie die ik krijg als ik kan doen wat ik altijd doe, namelijk trainen. Deze energie krijg ik van wat ik doe, maar deel ik ook met degene waarmee ik aan het werk ben. Deze energie komt voort uit mijn passie en die passie en energie deel ik met de mensen om mij heen. 

 

Nu, tijdens deze bizarre en ongekende periode is dat niet mogelijk. Geen training kunnen geven, mensen niet kunnen helpen met hun doelstellingen, of helpen op het gebied van voeding voelt voor mij als een yoga docent zonder haar yogi's, een fysiotherapeut zonder patiënten , een triatleet zonder zwembad , een bootcamp instructrice zonder groepje die voor hem of haar staat. Een trainer zonder mensen, het klopt gewoon niet. 

 

Het sluiten van de deuren van mijn eigen bedrijf tot en met 6 april heeft mij diep geraakt. Het raakte mij in mijn functioneren, ik wist niet hoe ik nu moest schakelen. Wat moest ik met deze gekke, bizarre situatie. Er komt heel veel op je af als ondernemer wanneer de deuren moeten sluiten. Je bent bezig met uitzoeken, wat kan wel en wat zeker niet, waar heb je recht op of niet. Hoe gaat het verder met de opdrachtgevers, klanten en je collega’s met wie je dit allemaal mogelijk maakt. En wanneer restaurants, café’s, sportscholen en openbare gelegenheden verplicht hun deuren per direct te sluiten, gingen veel mensen op eigen initiatief op zoek naar alternatieven. Bos, strand en parken lopen vol met mensen die wandelen, sporten of gewoon even relaxen. Normaal moedig ik dit zeker aan maar nu liever even niet met zoveel tegelijk. Het is geen vakantie, er is echt wat aan de hand. En dat is ook de reden waarom wij niet buiten of in de gym door zijn gegaan. 

 

Maar dit verhaal is niet alleen maar wat niet meer kan. Na een week social detox heb ik weer nieuwe inzichten en positieve energie gekregen. 

 

Want wie ons een beetje kent, weet dat wij van Lets Go Sport toch iets verzinnen om als kleine ondernemer door te kunnen gaan.En dit geldt niet alleen voor ons het doet ons goed om te zien dat alle lokale sportscholen klein of groot hun uiterste beste doen iets te doen voor de gemeenschap of hun eigen klanten. Prachtig toch zo geven Matthew van der Veen en Sander van Dongen dagelijks live lessen die je kunt volgen in je eigen woonkamer, Corinne Klapwijk maakt filmpjes voor haar klanten,  wij van Lets Go Sport geven dagelijks coaching sessies op afstand, lopen op afstand met de klanten ( klant thuis wij thuis erop uit), maken schema’s op maat voor onze huidige klanten, Sandra de Jager neemt dagelijks filmpjes op en stuurt deze door naar haar Yogi’s, Jim Doornbosch houdt zijn lopers, fietsers en zwemmers bezig met opmaat gemaakte schema’s, Health Flow heeft gekozen voor opmaat gemaakte schema’s voor hun klanten. En zo proberen we allemaal ook als kleine ondernemers financieel een beetje gezond te blijven zodat als alles voorbij is, wij gewoon weer open kunnen gaan. Zodat jullie kunnen blijven trainen, we jou kunnen blijven coachen, voorzien van heerlijke yoga sessies, perfecte trainingen kunnen blijven geven in groepen, small groups of alleen.  

 

Wij willen jullie dan ook vriendelijk vragen ons als kleine ondernemers in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken. Wat kunnen jullie nu voor jezelf doen, en ons om later ons als kleine ondernemers te steunen. 

 

Blijf lekker in beweging met onze geschreven of online lessen.

Doe mee met onze gratis yoga lessen die wij via een besloten groep aanbieden. 

Personal Training is nu wat moeilijker maar vraag je coach om een gepaste oplossing die bij jou op dit moment past om toch lekker door te kunnen gaan.  

Maar boven alles blijf allemaal gezond en fit zodat wij jullie allemaal zo snel mogelijk weer kunnen zien.  

Have a nice day :-)