· 

COVID 19 verslaat de sporters, de verenigingen en hun fans.

Dat het een lastige tegenstander was, dat hadden we de afgelopen periode min of meer door, maar dat het zo glorieus er met de winst van door ging, is toch wel een zeer bittere pil.

 

Het Covid-19 virus verslaat de Nederlandse sporters, de verenigingen en hun fans. De regering heeft in overleg met de veiligheidsdriehoek en medische deskundigen (o.a. RIVM) maandag 23 maart 2020 verre gaande maatregelen getroffen. Tot 1 juni mag er geen samenscholing meer plaats vinden. Een totale lock down dreigt zodra een deel van de Nederlandse bevolking burgerlijk ongehoorzaam blijft. Maar nu is al duidelijk dat toernooien en evenementen noodgedwongen beëindigd, afgelast of uitgesteld moeten worden. De competities zijn nog een vraag. De bonden beslissen spoedig daarover. We gaan het zien. 

 

Het ziet er naar uit dat we na de zomerperiode pas weer met de totale sport in Nederland in actie komen. Ook internationaal treft de COVID-19 de sport. Ook daar vallen wedstrijden en evenementen om. Tot 1 juni ligt ook daar alles al stil, maar het ziet er naar uit dat ook andere mooie internationale evenementen in de Nederlandse sportzomer niet door gaan. 

We gaan het zien. Ook zullen wij als redactie intern bekijken wat te doen met Radio Sport op Voorne Putten. Ook hier komen we deze week met een mededeling.

 

En onze website en Facebookpagina? Die zullen wij zo goed en kwaad als het kan van informatie voorzien. Het zal vermoedelijk nooit zo veel en gevarieerd kunnen zijn als u van ons gewend bent. 

Sport op Voorne Putten: voor sporters, verenigingen en hun fans.