· 

Hoe vergaat het Donna Jansen?

Rolstoeltennister Donna Jansen deed een update op haar Facebookpagina. We delen dit graag met u.

 

Donna: "Ondertussen zit ook ik al 10 dagen thuis en dit gaat minstens duren tot 6 april. Vanuit huis probeer ik zoveel mogelijk kracht- en conditietraining af te werken en zolang we nog naar buiten mogen, ben ik daar om de mobiliteit in de stoel te trainen.

 

Donna vervolgt: "Vorige maand speelde ik in Wales mijn eerste en vooralsnog voorlopig laatste ITF toernooi. Alle toernooien werden in eerste instantie gecancelled tot 20 april, wat ondertussen verlengd is tot het einde van de kwalificatie voor Tokyo, 8 juni. Maar zoals jullie hoogstwaarschijnlijk al hebben vernomen zijn ook de Spelen vanwege het Coronavirus uitgesteld naar 2021! Ook wij staan volledig achter de beslissing van het IOC en IPC, want de gezondheid van een ieder gaat voor al het andere!

 

Donna eindigt met: "Het belangrijkste is nu dat we allemaal gezond blijven, elkaar helpen waar mogelijk en ons gezond verstand gebruiken bij de dingen die we doen! Sport is even niet zo belangrijk, in de tijden waar we in zitten nu. Stay safe and healthy!"