· 

Bridgenieuws.

Bridgevereniging Brogilo heeft al haar activiteiten tot 1 juni geannuleerd. Daaronder valt ook de populaire Kroegentocht. Ook de Sportweekdrive Vierpolders wordt niet georganiseerd. Over de 9 juni beginnende Zomeravonddrives volgt later meer nieuws. Natuurlijk is dit afhankelijk van de COVID-19-ontwikkelingen.

 

Bridgevereniging Kleiburg heeft ook al haar activiteiten tot 1 juni stop gezet. Daarmee is de competitie beëindigd en worden de Paas-, Slot- en Dauwtrapdrives dit jaar niet georganiseerd.Over de Zomerdrives worden de leden later nog geïnformeerd. 

 

Bridgeclub Vierpolders heeft al haar activiteiten ook gestaakt. Zodra er wijzigingen komen ion de overheidsmaatregelen, zal het bestuur met de leden hierover contact leggen.

 

Bij de Hellevoetse Bridgeclub Het Eiland Voorne liggen ook alle activiteiten tot nader order stil. Ook hier is men in gespannen afwachting van de ontwikkelingen. 

 

Het heeft het bestuur van Bridgeclub Spijkenisse niet veel tijd gekost om tot een besluit te komen omtrent het lopende bridgeseizoen. Er zal bij BC Spijkenisse in ieder geval tot en met eind mei niet meer gespeeld worden.

Wat daarna gebeurd is nog uiterst onzeker.

·         Zomeravondbridge? Nog geen besluit over genomen. Dat doet het bestuur uiterlijk medio mei.

·         Clubkampioenschap? Ach het is nu allemaal niet zo belangrijk. De TC zal het bestuur een voorstel doen.

·         Slotdrive? Deze staat gepland op 25 mei maandagavond en 26 mei dinsdagmiddag. Deze drives gaan op deze dagen in ieder geval niet door.

·         Over de start van het nieuwe seizoen is nog niets bekend. Het bestuur houdt iedereen op de hoogte.

 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zal het bestuur iedereen zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Het bestuur hoopt dat iedereen straks weer in goede gezondheid bij de vereniging terug keert. Het bestuur wenst iedereen het beste toe! Blijf gezond!

 

Ook Bridgeclub Hekelingen heeft haar activiteiten tot nader order gestaakt. Zodra er nieuwe ontwikkelingen wzijn, worden de leden per email en de website geïnformeerd.

 

Bridgeclub De Repelaer: onbekend.