· 

Voorne Atletiek wacht in spanning virusontwikkelingen af.

Ook bij Voorne Atletiek zijn alle gezamenlijke activiteiten stil gelegd en wacht met in spanning de virusontwikkelingen af.

Het bestuur van Voorne Atletiek volgt de adviezen van de Atletiekunie, van NOC/NSF en RIVM op. Dit betekent dat het clubgebouw op Geuzenpark 3 in ieder geval tot 6 april 2020 gesloten is. Er kan dus niet getraind worden op de baan en vanaf het clubgebouw. Voor geen enkele groep wordt hierop een uitzondering gemaakt. Dit geldt ook voor de trainingen vanaf de voetbalkantine van OVV in Oostvoorne.


Er zijn vragen met betrekking tot  ‘samen hardlopen’ of ‘gezamenlijk trainen op alternatieve locaties’ waarbij lopers samen afspreken buiten de geannuleerde trainingen van Voorne Atletiek om. Het advies van de Atletiekunie dat volgt uit de adviezen van het RIVM is om dit niet te doen. Het advies is erop gericht sociale contacten te beperken en dat betekent dus ook 'niet samen sporten'.

 


Het bestuur heeft besloten Rondje Voorne, dat plaats zou vinden op zondag 17 mei 2020, af te gelasten. De 9e Spectades Games (eveneens op 17 mei 2020) staan vooralsnog op de kalender. De vereniging houdt iedereen via haar website en Facebookpagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.