· 

Hellevoet Heroes, niet nu, maar volgend jaar.

 

Beste lezer,
Sinds januari 2019 zijn wij, Ramon, Raymond en Remco bezig geweest om de triathlon terug te brengen naar Hellevoetsluis. 
De triathlon heeft verschillende start- en finishlocaties gekend, maar nog nooit heeft deze plaats gevonden in de kern van Hellevoetsluis, de Vesting. 
Daarom hebben we met veel passie en ondersteuning van sponsors, partners en vrienden heel veel werk verzet om dit mooie evenement mogelijk te maken.
We hadden op zaterdag 4 juli 2020 een spetterend sportevent voor ogen voor jong en oud, ervaren en onervaren, familie en vrienden.

Helaas moeten we je mededelen dat we genoodzaakt zijn om het evenement dit jaar niet door te laten gaan, maar te verplaatsen naar volgend jaar. De reden zal je duidelijk zijn, er is teveel onzekerheid rondom de corona crisis waarin we met zijn allen zijn beland.
We zouden nu allerlei (financiële) verplichtingen aan moeten gaan terwijl het niet zeker is of het evenement door mag gaan vanuit de gemeente en overheid. Bovendien hadden we een heel programma opgezet in de aanloop naar het evenement toe. Dit programma zou deze maand al van start gaan. Het moge duidelijk zijn dat dat programma nu ook helaas van de baan is.

Maar niet getreurd, want zoals een (tri)athleet betaamd, zijn we wel gewend aan een tegenslag. Dit geeft ons namelijk de mogelijkheid om het evenement nog beter voor te bereiden en nog mooier te maken dan dat we al voor ogen hadden.
Voor de mensen die zich hebben ingeschreven blijft de inschrijving uiteraard geldig voor het evenement dat volgend jaar plaats zal vinden.
We trachten om het evenement rondom dezelfde periode plaats te laten vinden als dat dit jaar stond gepland. De exacte datum zal eind dit jaar volgen wanneer de agenda van de Nederlandse Triathlon Bond bekend en open zal zijn. 

We vertrouwen op je begrip en zien ernaar uit om je volgend jaar te verwelkomen in Hellevoetsluis.
Voor nu, blijf gezond en let goed op elkaar!

Sportieve groet,
Hellevoet Heroes.
Ramon, Raymond & Remco.