· 

VoetbalRotterdam: Als altijd bovenop het voetbalnieuws.

Net als voor de redactie van SportopVoornePutten, is het voor die van VoetbalRotterdam ook een rustige tijd. Beide redacties moeten creatief zijn, al is er hier en daar nog opvallend veel nieuws te rapen en of te achterhalen. Eigenaar Richard Feenstra van VR bevestigt dit.

 

Richard: “Het is een rustige periode inderdaad. Voorlopig is er nog genoeg nieuws en draait alles nog op normale wijze door. Het nieuws is nog goed te doen maar mocht het programma straks allemaal afgelast worden dan zal dat lastiger worden. Selecties moeten toch gevuld worden en alles is afhankelijk van welke beslissing de KNVB dinsdagavond of woensdag zal nemen” 

Richard die al jaren, samen met broer Michel, het heft in handen heeft bij het platform voor het voetbal in en rond Rotterdam, ziet ook kansen. "Waar er rust is, is er ook tijd om bijvoorbeeld nieuwe projecten te starten. De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten. Naast de website www.voetbalrotterdam.nl, hebben we ook de Facebookpagina's Voetbal Voorne Putten & Rozenburg en Voetbal Goeree Overflakkee in beheer. We hebben het idee dat we gewaardeerd worden door onze duizenden volgers. Ook voor de toekomst hebben we nog genoeg ideeën en ook zal VoetbalRotterdam dan onder handen genomen worden." 

Voor wat betreft het doorgaan van de competitie heeft Richard zijn eigen mening. “Dinsdagavond zal het kabinet waarschijnlijk met een verlenging van de beperkingen komen. De KNVB zal daarna met duidelijkheid komen. Indien er half mei met wedstrijden gestart kan worden zou de competitie nog uitgespeeld kunnen gaan worden, stelt mijn bron bij de KNVB. Of ze de mogelijkheid krijgen om te wachten zal afhankelijk zijn van de beslissing van het kabinet. Die is dan precies op tijd, als men überhaupt nog iets wil. We kijken met belangstelling uit naar de beslissing.