· 

Van Amen Volleybal eindigt twee keer als eerste

De Nevobo heeft een oplossing gevonden voor het niet uitspelen van de competitie door een het aantal punten te delen door het aantal wedstrijden.

Op deze manier is het 2e mix team van Van Amen Volleybal uit Hellevoetsluis als 2e geëindigd. Het eerste mixed team en het Heren 1 team zijn als eerste geëindigd! Helaas is er door deze maatregel geen kampioen benoemd. Een flinke domper dus. Zo denk je met meerdere teams kampioen te worden en zo sta je met 'lege handen'. Dit is echter vanuit zeer belangrijke redenen en niets gaat boven de gezondheid van een ieder. Voor komend seizoen wordt het Eerste Mixed team ingeschreven voor de D Poule. Afgelopen seizoen kwam men uit in de E Poule. Dit zou op zich dus een stapje hoger zijn, maar de volleybalbond moet het uiteraard nog wel honoreren. De heren spelen al in de A poule, de hoogste op recreantenniveau en mix 2 gaat in het 2e seizoen proberen promotie af te dwingen.