· 

HVS roept op om nog even vol te houden.

Hockeyvereniging Spijkenisse (HVS) had natuurlijk graag iedereen zoals elke maandag op de hoogte gebracht over de vorderingen van haar teams van het afgelopen weekend. Nu het ook nog eens heerlijk weer is missen we nog meer de Jongste Jeugd die vol enthousiasme door vader, moeders, broers en zussen, opa’s en oma’s hartstochtelijk worden aangemoedigd op ons mooi hockeycomplex op de zaterdagochtend. Gevolgd door mooie junior wedstrijden op onze, dit jaar geheel vernieuwde, Rabo- & Jumboveld. Het warmlopen door de jongens en meiden op het UP-veld wachtende tot de wedstrijd voor hen is afgelopen en ook zij na een week hard trainen mogen laten zien wat ze waard zijn. Een lekker verse bak koffie uit ons nieuwe koffiemachine, een lekkere tosti met wat lekkers te drinken erbij.

 

En wat dachten we van de spannende zondag. Je bent een Klip en van Wijk Mini van de Week en je mag de hele voorbereiding en wedstrijd meemaken van HVS Dames 1. Super spannend natuurlijk. De Veterinnen en veteranen die nog dauwtrappend warm lopen om als eerste hun wedstrijd af te werken en daarna aan een heerlijk gezamenlijke lunch op het mooie terras (Veterinnen) of een bak bier en fris met bittergarnituur (Veteranen) te gaan genieten van de wedstrijd erna. Met bravoure over het terras even roepen dat de scheidsrechter het echt verkeerd gezien had.

Ouders en andere supporters langs het veld op een mooie Super Sunday om eerst onze Dames 1 en daarna Heren 1 aan te moedigen. Heren 3 lekker een balletje zien slaan tijdens hun competitiewedstrijd en Dames 2 fanatiek als ze zijn te zien vechten voor drie punten.

Dat alles moeten we al even missen sinds Nederland en dus ook onze geliefde hockey op slot ging. En we weten dat jullie het ook vreselijk missen. Nu ik vanuit huis moet werken zie ik regelmatig op een kunstgrasveldje een aantal leden een balletje slaan. Keurig op afstand van elkaar toch even lekker met de hockeystick.

 

 

Langzaam maar zeker gaat het steeds beter in de gezondheidszorg en komen we langzaam in controle. Al moeten de cijfers na weekend, die nog al eens hoger zijn nog komen. We werken thuis, gaan thuis naar school en houden ons vast dat er binnenkort weer nieuws komt over hoe we verder gaan na 28 april. Zouden we langzaam weer aan hockey kunnen gaan denken. De KNHB is druk bezig met allerlei scenario’s met als doel dat we voor de zomervakantie toch nog lekker met elkaar een balletje kunnen slaan. Nog even volhouden dus allemaal. Let goed op elkaar! Aan het eind komt alles goed!