· 

Eerste nieuwe stoelen tribune vv Nieuwenhoorn gemonteerd.

Na de eerste oproepen per mail en op de diverse media is de verkoop van de eerste tribunestoeltjes van start gegaan. Er komen vele enthousiaste berichtjes van de leden binnen en het aantal gedoneerde stoelen loopt gestaag op.

Van de eerste zending stoelen zijn er dinsdag door de terreinploeg al een fors aantal gemonteerd, waarbij is gestart met het vormen van de letter N.

De crowdfunding campagne zou aanvankelijk op een hele andere wijze van start gaan met een hoop bombarie, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Om toch van start te gaan met het verkopen en monteren van de reeds bestelde stoeltjes is gekozen om de campagne dan maar via de digitale snelweg te promoten. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de gehele tribune klaar is bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Daarnaast is de doelstelling om veel meer (ficitieve) stoeltjes te verkopen en daarmee direct door te kunnen pakken met het opknappen van wat broodnodige zaken op het complex. Hierbij moet je denken aan het sanitair in de kantine, het kleedkamercomplex en het ophogen van veld 4. Een grote actie om het gehele complex een facelift te geven!

De tribunestoeltjes zijn geleverd en voor een deel gesponsord door Holland Sport Systems en het bijbehorend montagemateriaal is gedoneerd door onze al jarenlange partner Nemad B.V.

Wil je meedoen aan deze actie? Je kan een (of meerdere) stoel(en) doneren via een bericht naar sponsorcommissie@nieuwenhoorn.nl. Betaling kan via factuur/overmaken/tikkie.