· 

Voorne Atletiek zoekt secretaris

Ondanks de huidige crisis én het feit dat het Atletiekseizoen volledig op zijn gat ligt. Wist voorzitter Els Priester van Voorne atletiek, ontzettend veel te vertellen over haar vereniging in de uitzending van SportopVoornePutten radio van 11 april jl. Hierover later veel meer.

Wat de redactie in ieder geval zeer duidelijk is, is dat de saamhorigheid en levendigheid binnen de vereniging zeer groot is. Veel van de Voorne Atletiek trainers geven online trainingen en challenges op het eigen You Tube kanaal.

Afgelopen week kocht het bestuur 400 potrozen voor al haar leden en bracht deze, op gepaste afstand, aan huis. Een mooi voorbeeld van benoemde saamhorigheid. Het is met name het contact met de 400 leden, dat Els en de overige bestuursleden zo node missen, met deze mooie actie tot gevolg. Ze roept haar leden ook op om zoveel als mogelijk, gepast, contact te houden en hoopt enorm op 1 juni als mogelijke datum om gemeenschappelijk iets te mogen en kunnen doen. Hierin houdt ze natuurlijk een enorme slag om de arm en wacht uiteraard op de beslissing van de regering. In al het Corona geweld, zou je bijna vergeten, dat er verschillende zaken gewoon doorgaan. Zo is er bijvoorbeeld de zoektocht naar een nieuwe secretaris. Volgens Els een ontzettend leuke functie. 

De taken van secretaris: 

    Stelt in overleg met de voorzitter de agenda op voor de bestuursvergadering en de Algemene Ledenvergadering 

    Stelt iedereen uit het bestuur op de hoogte van vergaderingen 

    Notuleert bestuursvergaderingen de Algemene Ledenvergadering 

    Behandelt in- en uitgaande post 

    Vormt dossiers over bestuurszaken. 

    Beheert het archief van onze vereniging.(Dropbox en papieren archief) 

    Maakt samen met de voorzitter en de penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur van de vereniging. 

    Maakt een jaarverslag 

    Mutaties in het bestuur tijdig communiceren met Kamer van Koophandel

 

Functie-eisen 

-is enthousiast 

-heeft affiniteit met Voorne Atletiek 

-is nauwgezet, accuraat en gestructureerd 

-formuleert goed en schrijft foutloos Nederlands 

-heeft bij voorkeur ervaring met administratie in een kleine tot middelgrote organisatie 

-is sociaal vaardig 

-is flexibel 

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar secretaris@voorneatletiek.com

Later meer over het uitgebreide interview dat we met Els Priester hadden.