· 

Begeleiding mist spelers en deelt eieren uit aan huis.

Een geweldige actie van de trainers en technische staf van VV Zuidland JG. Dave, Anja en Ben missen de spelers enorm en besloten om iedereen persoonlijk op te zoeken.

Uiteraard werden de geldende regels van het RIVM keurig nageleefd. Zo kon het gebeuren, dat de drie toppers op Eerste Paasdag een rondje deden over Voorne Putten en een stukje Zeeland om eitjes rond te brengen en te laten weten dat men al de toppers mist. Een extra leuke verrassing bijvoorbeeld voor Syb, die zaterdag 12 jaar werd en dus ook nog even extra in het zonnetje werd gezet en werd gefeliciteerd. Charissa reageerde enorm enthousiast en was er volgens moeder Daphne eigenlijk een klein beetje ondersteboven van. Dave, Anja en Ben vragen het team om nog heel even vol te houden en hopen snel weer op het veld te kunnen staan.