· 

Gina Sandifort: met passie en hartstocht.

Marcel van den Nieuwendijk sprak in de Radio Sport op Voorne Putten uitzending van 18 april met Gina Sandifort van Let’s Go Sport.

 

Hoe gaat het met je?

Gina: “Zakelijk gezien niet goed, natuurlijk. Het hele sportprogramma ligt er uit. Maar ik probeer het positieve te zien in wat mij overkomt en negatieve elementen om te draaien. Dus ik geniet van de dingen die ik wel kan doen en van mijn goede gezondheid van dit moment.”

 

Gina vervolgt: “Ik geniet van het feit dat door alle narigheid de saamhorigheid in de maatschappij is toegenomen. De maatschappij heeft meer oog voor elkaar en er ontstaan mooie samenwerkingsverbanden tussen o.a. (sport)scholen en instellingen. Ook ontstaan er mooie individuele initiatieven. Er wordt meer gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten. Wat de een niet kan, vult de ander aan!”

 

Ben je met sport opgegroeid?

Gina: “In mijn jeugd heb ik kennis gemaakt met turnen, paardrijden en fitness. Af en toe onderbroken met een sportloze periode. Mede door een blessure (lichamelijke beperking) ben ik studies gaan doen. Eerst twee jaar opleiding voedingsdeskundige, daarna diverse modules toegevoegd zoals over obesitas, bloedonderzoeken (vitamine waarden bepalen), suppletie en voeding, losse elementen op sportgebied. Ik heb me ontwikkeld tot personal trainer en voedingsdeskundige.”

 

Gina vervolgt: “Eerst ben ik met buitenlessen begonnen. Ik heb het werk gefinetuned en de punten op de I gezet. Ik besloot een locatie te zoeken in Hellevoetsluis om mijn activiteiten uit te breiden. Ik heb sinds anderhalf jaar een kleinschalige sportstudio aan de Burgemeester van der Jagtkade in Hellevoetsluis. Mijn core business is 1 op 1 begeleiding van mensen, maar in mijn studio is onder normale omstandigheden (geen Covid-19-virus) plaats voor een activiteit met zes personen. Ik werk met een klein team. We bieden personal training, yoga, bootcamp en diverse massagevormen aan. Medewerkers zijn: Jim Doornbosch (o.a. voor zwemmen), Marjolein van Laren (fysiotherapeut) en Sandra de Jager (yogadocent, mindset therapeut). De laatste twee werken ook in het pand. Eens per drie vier weken komen we samen voor overleg om verder te bouwen aan onze sportstudio. Mijn eigen core business is de personal training. In een 1 op 1 setting kun je het beste uit de mens halen. Je bouwt echt een band op met een persoon. Begeleiding op maat op uw tijd en naar uw wensen. Samen Sterk. Werken aan doelstellingen die de klant zelf voorstelt. Uiteraard wil ik altijd graag adviseren.”

 

De Covid-19 crisis een flinke streep door de rekening?

Gina: “Ik zeg eerlijk dat de crisis in maart ff hard binnen kwam toen wij de sportstudio moesten sluiten voor klanten. De deuren moesten dicht. Ik moest zelf ook wel een traan laten. Na een week heb ik de boel weer bij elkaar geraapt en werk ik samen met het team verder aan de toekomst. Waar mogelijk zijn we met activiteiten bezig.

 

Gina valt Sport op Voorne Putten de laatste maanden vooral op door haar positivisme dat ze op allerlei platforms uitdraagt. Waar haal je de inspiratie vandaan?

Gina: ”Ik ben in armoede opgegroeid en heb van mijn moeder geleerd ook zonder geld te genieten van wat je hebt. Geluk is te vinden in jezelf, niet in materiaal. Ik heb veel gelezen en heb geleerd mij open te stellen. Ik durf vanuit passie en hartstocht te schrijven. Ik schrijf teksten uit eigen ervaring en gevoel; ontvang daar veel waardering voor. Het is fijn dat jullie dit ook opvalt. Ik schrijf graag en ben blij dat ik met een nieuwtje kan komen op dit terrein. Ik heb besloten elke maand voor Sport op Voorne Putten een column te schrijven over mindset en wellness.”  

 

Iedere 2e week van de maand komt er een column van Gina op de sociale media van Sport op Voorne Putten. Voor meer informatie over sportstudio Let’s Go Sport gaat u naar de website www.letsgosport.nl.  #blijfgezond #besafe