· 

Opnieuw goed nieuws van SV Simonshaven

Dat het bestuur en technische staf bij Sv Simonshaven niet stil zitten, is de afgelopen weken wel gebleken. Eerst was het nieuws dat Peter Hoek en teammanager Marco van  Diën de selectie graag bij elkaar wilde houden en dat er gesprekken waren met potentiële nieuwe spelers. Inmiddels zijn de eerste versterkingen binnen. De vereniging is bijzonder verheugd met het feit, dat naast Thom Schouten (SC Botlek), Hugo Wartna (SC Botlek), Ronald de Groot (SCO’63) nu ook Kai Schol, Mitch Zoetewei, Raymond Brekelmans en Zev Schol van VV Hekelingen hun handtekening hebben gezet bij de ambitieuze club uit Simonshaven. Ondanks al deze versterkingen is men nog niet geheel tevreden en hoopt men binnenkort nog meer transfernieuws bekend te kunnen maken.

 

Op de foto een oud wedstrijdformulier van SV Simonshaven 1. In het kader van het naderende 50 jarig jubileum, het artikel van de week