· 

Piet Stougje en Corr Winkelmann (PRC Delta) krijgen lintje van de koning.

Op donderdag 23 april 2020 werden twee zeer gewaardeerde vrijwilligers van PRC Delta, Piet Stougje en Corr Winkelmann, enorm verrast!

Net even niet uit handen van, maar op een digitale manier, kregen zij een lintje van de koning.

 

Al jaren zetten zij zich in voor PRC Delta. Piet zorgt voor het onderhoud van de kantine en het terrein en Corr heeft zelfs nog geholpen met het bouwen van de kantine tientallen jaren geleden. Ook jureert hij nog met veel liefde elke week de Deko Bikesport competitie van de vereniging. Vanwege Corona was er helaas geen huldiging op het stadhuis, maar burgemeester Foort van Oosten heeft beide heren gebeld zonder dat zij wisten wat hun overkwam. Het feestje volgt later met huldiging, voor nu heel erg gefeliciteerd en bedankt namens iedereen van PRC Delta! Hulde!