· 

Sport Protocol Jeugd t/m 18 jaar NOC * NSF

Vanaf woensdag 29 april mogen sportclubs weer open voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar en mogen zij buiten met elkaar sporten. We zijn blij dat deze doelgroep weer mag sporten bij hun club, omdat dit goed is voor hun gezondheid en het fijn is dat ze hun trainers/coaches en teamgenoten/vriendjes en vriendinnetjes weer kunnen zien. Hopelijk is de vervolgstap dat dit over een tijdje ook binnen kan en we weer op de club kunnen tafeltennissen.

 

 

Protocol Verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar
Om er samen voor te zorgen dat dit veilig, in afstemming met de gemeente en volgens RIVM-richtlijnen, gebeurd is het protocol ‘Verantwoord sporten kinderen en jeugd’ opgesteld. Het protocol Verantwoord sporten kinderen 
t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar staat vind je hier