· 

Diefstal en vandalisme bij vv Nieuwenhoorn.

Afgelopen weekend hebben een of meerdere personen het noodzakelijk gevonden om op een schandalige wijze huis te houden op ons sportpark. Reclamedoeken, lijnen van de vlaggenmasten, vlaggen en alle netten van de aanwezige doelen zijn kapot gesneden. Prullenbakken zijn leeggegooid en de Sparta vlag is gestolen. Er is ingebroken in het kleedkamercomplex, de verzorgingsruimte is overhoop gehaald en er zijn de nodige ballen en kledingstukken gestolen.

We hebben geen woorden voor een daad als deze. Het is lafhartig, eerloos, maar vooral zinloos. Het kost een hoop tijd en geld om dit te herstellen terwijl we met name het geld in deze moeilijke tijd zo ontzettend goed voor andere zaken kunnen gebruiken.

Mochten jullie iets vreemds hebben gezien (of zien) op of rond ons complex meld dit dan aub bij het bestuur. Dit kan per mail naar bestuur@nieuwenhoorn.nl of persoonlijk.