· 

De Nieuwe FC Worst is uit!

Reclame maken voor het gebundelde columnboekje van Jan Schoonen van VoetbalRotterdam hoeft volgens ons geloof ik niet meer. Voor zover wij hebben begrepen had Jan er nog maar drie van de eerste druk liggen. Ontzettend knap!

Wel heeft Jan volgens trainer en tekenaar Peter Hoek van FC Worst wel een ander probleem. Peter wist dit te ondervangen en maakte er de zeer toepasselijke nieuwe FC Worst van.

Heeft u trouwens de columns van onze columnisten Peter van Herp en Marcel van den Nieuwendijk al eens gelezen? Wij zijn benieuwd of deze ook ooit eens gebundeld kunnen en zullen worden. Het liefst dan wel geïllustreerd door Peter Hoek.  

Iedere week, tot aan het 50 jarig jubileum in Februari 2021, volgt er een foto of ander artikel van de SV uit het verleden. Dit keer een artikel over het voetballen op Koningsdag 1970.