· 

OHVV heeft de selectie bijna rond voor het nieuwe seizoen

OHVV heeft de selectie bijna rond voor het nieuwe seizoen.

Met de komst van keeper Roy de Ruiter van Zuidland en het aanblijven van Chris Peeters is de selectie nagenoeg rond.

Roy heeft grotendeels bij Zuidland gekeept met een uitstapje In de jeugd naar Spijkenisse. Bij OHVV komt de jonge enthousiaste keeper voor hem al vele bekenden tegen. Roy kwam op jonge leeftijd vaak op OHVV toen zijn vader Andrew de Ruiter nog furore maakte als spits van OHVV. OHVV is blij dat ook de volgende generatie de Ruiter voor OHVV heeft gekozen.

Chris Peters gaat zijn 15de jaar in als selectiespeler bij OHVV. . Chris was dit jaar aan zijn 2de jeugd bezig desondanks was hij voornemens om met een kampioenschap als afscheid een stapje terug te doen. Nu de Covid19 hier een stokje voor stak heeft Chris besloten nog een keer er alles aan te doen om OHVV naar de 3de klasse te krijgen.

Komen:
Daniël Dijksman verdediger, Wouter Bloothoofd keeper( beide Nieuwenhoorn) Ömer Ayildiz aanvaller (Rozenburg) Joshua Stout verdediger/ middenvelder (Vierpolders)Patrick Sintmaartensdijk middenvelder en Roy de Ruiter keeper (beide Zuidland)

Daartegenover vertrekken er ook een aantal spelers.
-Ollivier de Man gaat d.m.v veranderde werkomstandigheden in een lager elftal bij Hekelingen keepen.
- Roan Leter gaat zijn geluk bij Sparta Av in de onder 23 beproeven
- Rick Hopman blijft uiteraard op Oudenhoorn maar gaat nu definitief in het 2de elftal spelen.
- Kai Benschop zal in het buitenland gaan studeren.

Trainer/Coach Mark van Os is zeer tevreden over de selectie en heeft volop vertrouwen in het komende seizoen.