· 

Exclusieve masterclass topdanser Virgil Moreno.

Meer dan dertig enthousiaste dansleerlingen volgden dinsdag een exclusieve masterclass van topdanser Virgil Moreno. De online workshop was opgezet door Dansstudio KP in samenwerking met Dance for you. 

Virgil Moreno is bekend van tv-programma’s als Dance Dance Dance en DanceSing. Daarnaast is hij als choreograaf betrokken bij artiesten zoals Broederliefde. De organisatie had Virgil van tevoren gevraagd om een lekker pittige choreo voor te bereiden. Dat bleek goed gelukt: “Het was wel moeilijk, maar echt superleuk,” aldus een van de leerlingen: “Als dit hele corona-gebeuren voorbij is, hoop ik snel in het echt les krijgen van Virgil.”

 

Dansstudio KP organiseert vaker masterclasses van bekende dansers / choreografen, maar vanwege de corona-maatregelen was dit in fysieke vorm nu helaas niet mogelijk. Zo ontstond het idee om de masterclass online te doen; via een besloten kanaal konden de leerlingen inloggen.