· 

Leroy de Visser naar VFC!

Afgelopen week is bekend geworden dat Leroy de Visser trainer wordt bij VFC in Vlaardingen.

De sympathieke trainer uit Hellevoetsluis, onder andere bekend van VV Rockanje en Sc Botlek heeft bij de grote club uit Vlaardingen een mooie uitdaging gevonden.

Hij wordt bij de Vlaardingsche Football Club uit 1913, assistent trainer van de JO19/1. Dit team komt uit in de Vierde Divisie. In deze competitie kwam het afgelopen seizoen onder andere ook uit tegen de leeftijdsgenoten van VV Spijkenisse JO19/1, VV Capelle JO19/1 en TOGB JO19/1.

 

“Een enorme uitdaging inderdaad” zegt Leroy. “Ik was op zoek naar een club en een team, dat bij mijn nieuw te volgen opleiding past. Waarmee ik het allemaal goed mee kan combineren, zeg maar. Ik ga een Master studie ‘Sport en Beweeginnovatie’ op Papendal doen en VFC wilde graag meewerken. Het team en ik zijn ambitieus en dat past goed bij elkaar.” 

 

Wij wensen Leroy in beide gevallen uiteraard heel veel succes! Het Sport op Voorne Putrteninterview van 29 oktober 2019 nog eens teruglezen? Open deze link.