· 

Prachtige samenwerking AKV 't Capproen en Twirl Oleander

Diverse plannen van bezige voorzitter John de Kramer van Twirlvereniging Oleander Hellevoetsluis, om weer voorzichtig te mogen beginnen met de training, werden door de gemeente afgekeurd. 

In samenwerking met Korfbalvereniging 't Capproen is het nu toch gelukt. John ging vorige week in gesprek met Sander Visser van de Korfbalvereniging en beide voorzitters troffen elkaar in de plannen. De KV stelt een stukje terrein en faciliteiten binnen de gestelde regels beschikbaar. Hoe vervelend de Covid-19 periode ook is, er ontstaan mooie samenwerkingen tussen diverse verenigingen op ons eiland. Eerder zagen we bijvoorbeeld al het samenwerkingsverband tussen Sportcentrum de Kooistee en FC Vlotbrug. Kent u meer van dit soort mooie initiatieven? Meld het ons op sportopvoorneputten@gmail.com