· 

Wat een heerlijke avond bij VV Rockanje

Wat zes weken geleden als een normale avond zou zijn gezien, was vandaag compleet anders. 

De energie die vrijkomt, als kinderen met elkaar op het voetbalveld samenkomen nadat ze elkaar onverwacht zes weken niet hebben gezien, is geweldig. 

Het was een stroef begin, want na zes weken niet trainen is het ook voor leiders onwennig, maar gelukkig werd er snel een vrijwilliger opgetrommeld die altijd voor club klaar staat en die kon het complex na een voetballoze periode openen. 

Het was voor sommigen vroeg, racen na het thuiswerken, het eten plannen, hoe werkte ook alweer, we hebben weer een avondactiviteit, maar dolenthousiast kwamen ze aan. De ballenpomp had het na 6 weken stilstand begeven, maar ook dat deerde niet en ook hiervoor werd een vrijwilliger opgetrommeld die het snel gemaakt had.

 

De regels die soms best ingewikkeld zijn, de kinderen kennen ze prima. Ongelooflijk hoe ook zij in slechts een aantal weken anders met elkaar omgaan. 

Ook de ouders verdienen een compliment, want ook zij missen elkaar langs de lijn en hoe zou dat gaan op de parkeerplaats? Dat ging ook prima, de kinderen werden gebracht en geen theekransje gezien... 

Die veter bij de jongste jeugd, net geen 1,5 meter afstand, maar wel bijna... 

De regen, daar maalde niemand om... 

Die toernooien, de wedstrijden die niet doorgaan, iedereen was het even vergeten. 

En toch, we dromen van hetgeen er nu niet is. We hopen wellicht tegen beter weten in... 

We mijmeren verder... 

Wat zou er aan seizoensafsluiting nog mogelijk zijn? Komt er nog extra gezelligheid, maar ook, komt er nog omzet voor de clubkas... 

Ondertussen hebben we genoten van een fantastische avond... 

Een ontzettend trotse voorzitter