· 

De jeugd dartelt weer rond bij de sportverenigingen.

Het is mooi het enthousiasme te ervaren bij de jeugdverantwoordelijken van diverse verenigingen en sporten. De jeugd tot 18 jaar mag weer naar de vereniging. Elke vereniging is op verantwoorde wijze druk in de weer dit te realiseren. Complimenten!

 

Op de foto de jeugd van OVV Oostvoorne.

Hieronder een greep uit de overige binnengekomen berichten.

Jeugd SV Simonshaven en vv Zuidland.

Jeugd vv Hellevoetsluis en vv Nieuwenhoorn.

Jeugd Sportcentrum Van Unen en Team De Kooistee.

Jeugd TV United Service en LTV De Dalle.


Woensdag 29 april is GHVV’13 op haar mooie nieuwe complex Guldeland weer begonnen met trainingen voor de jeugd. Uiteraard met inachtneming van het protocol buitensport van de gemeente Nissewaard en de 1,5 meter afstand voor de jeugd vanaf 13 jaar.

De eerste 2 dagen hebben onze jeugdleden de regels goed nageleefd en ook een compliment voor de ouders van met name de jongste jeugd.
Deze ouders bleven keurig buiten het hek van ons complex.

Laten we met z’n allen de gestelde regels goed blijven naleven. Dan kan onze jeugd zich ook blijven uitleven op het voetbalveld.

Ook vrienden en vriendinnen van onze jeugdleden die (nog) geen lid zijn van GHVV’13 mogen meetrainen met hun leeftijdsgenoten. Zie het trainingsschema.


Ontzettend mooi om te zien. Bij diverse verenigingen, mocht op 29 april, de jongste jeugd tot en met 12 jaar weer aan de bak. Ook bij OVV Oostvoorne was men weer ontzettend trots om te mogen beginnen. Uiteraard wel onder strikte voorwaarden. Zo waren er via de rotonde diverse ingangen van het park beschikbaar gemaakt, waren de kleedkamers en de kantine gesloten en ouders mochten hun kroost alleen afzetten en waren dus niet welkom op het park. 

Wat zes weken geleden als een normale avond zou zijn gezien, was vandaag compleet anders. De energie die vrijkomt, als kinderen met elkaar op het voetbalveld samenkomen nadat ze elkaar onverwacht zes weken niet hebben gezien, is geweldig. 

 

Het was een stroef begin, want na zes weken niet trainen is het ook voor leiders onwennig, maar gelukkig werd er snel een vrijwilliger opgetrommeld die altijd voor club klaar staat en die kon het complex na een voetballoze periode openen. 

 

Het was voor sommigen vroeg, racen na het thuiswerken, het eten plannen, hoe werkte ook alweer, we hebben weer een avondactiviteit, maar dolenthousiast kwamen ze aan. De ballenpomp had het na 6 weken stilstand begeven, maar ook dat deerde niet en ook hiervoor werd een vrijwilliger opgetrommeld die het snel gemaakt had.

 

De regels die soms best ingewikkeld zijn, de kinderen kennen ze prima. Ongelooflijk hoe ook zij in slechts een aantal weken anders met elkaar omgaan. Ook de ouders verdienen een compliment, want ook zij missen elkaar langs de lijn en hoe zou dat gaan op de parkeerplaats? Dat ging ook prima, de kinderen werden gebracht en geen theekransje gezien... 

 

Die veter bij de jongste jeugd, net geen 1,5 meter afstand, maar wel bijna... 

De regen, daar maalde niemand om... 

Die toernooien, de wedstrijden die niet doorgaan, iedereen was het even vergeten. 

En toch, we dromen van hetgeen er nu niet is. We hopen wellicht tegen beter weten in... 

We mijmeren verder... 

Wat zou er aan seizoensafsluiting nog mogelijk zijn? Komt er nog extra gezelligheid, maar ook, komt er nog omzet voor de clubkas... 

Ondertussen hebben we genoten van een fantastische avond... 

 

Een ontzettend trotse voorzitter vv Rockanje.