· 

Veel sportnieuws vanaf Sportpark Jaap Riedijk

Ondanks de 'voetballoze' periode, komt er nagenoeg iedere dag nieuws van meerdere voetbalverenigingen naar de redactie van SportopVoornePutten.  

Dit keer viel Voetbalvereniging Spijkenisse op met diverse nieuwsfeiten:

 

Mooiste doelpunt periode 2006-2020

De afgelopen weken heeft VoetbalRotterdam een openbare verkiezing gehouden voor het mooiste gemaakte doelpunt in de periode 2006-2020. Marvin van der Pluijm, zeker geen onbekende bij de Groen Witten, maar in 2012 nog in het shirt van BVV Barendrecht, maakte op Bergkampiaanse wijze het  mooiste VoetbalRotterdam.nl doelpunt in die periode. Kijk hier voor de goal. Gefeliciteerd! 

 

Trainer voor de JO19-1

Verder is de altijd ambitieuze voetbalvereniging op zoek naar een trainer voor de JO19-1. Want voor dit elftal is men er nog niet in geslaagd om de juiste trainer te vinden. VV Spijkenisse zoekt een ambitieuze en ervaren trainer die de vele talenten, uit deze groep, wil klaarstomen voor de laatste stap naar de seniorenselectie. Er staat volgend seizoen een talentvolle groep met veel mogelijkheden. 

 

Transfernieuws 

Tot slot is er weer een update over het transfernieuws bij de club, zo keren bijvoorbeeld Noah Harms en Julien Gret terug op Sportpark Jaap Riedijk. Kijk hier voor het laatste nieuws.