· 

Guy Duijm content met selectie VV Hekelingen

Hoofdtrainer Guy Duijm ontzettend blij met terugkeer Fabrizio Fortes Varela en de overige spelers in de selectie.

VV Hekelingen heeft zijn selectie voor aankomend seizoen zo goed als rond. 

Na een afwezigheid van twee jaar keert Fabrizio Fortes Varela terug op het oude nest. Na een korte periode bij SCO 63 heeft hij de beslissing genomen om over te stappen naar zijn oude liefde: VV Hekelingen.

‘Fabrizio is een positieve ervaren jongen die uit het goede hout is gesneden, echt een aanvulling voor onze jonge selectie! Ik ben er enorm blij mee dat zo’n jongen weer terugkomt’, aldus trainer Guy Duijm. 

Niet alleen Fabrizio komt over van SCO 63, eerder maakte ook Wesley Sturrus al de overstap. 

Verder hebben alle spelers van de huidige selectie, op keeper Miguel ten Hove (NBSVV) na, hebben hun jawoord gegeven. Daarnaast schuiven er vijf talentvolle jeugdspelers door en komt Koen Spitters (Botlek) de selectie versterken. Met deze selectie denken wij het komende seizoen weer hoog mee te draaien, zowel met het 1e als met het 2e. 

Ik ben enorm content met deze groep jongens! In deze selectie zit veel potentie en er zitten ook nog eens heel veel jongens met een echt Hekelingen-hart tussen. Het is wel een heel jonge groep, dus ik ben heel blij met het feit dat daarnaast ook ervaren jongens zoals Koen Spitters en Wesley Sturrus voor Hekelingen hebben gekozen. Daarnaast zijn we nog bezig met een andere ervaren jongen van buitenaf, het zou mooi zijn als die er ook nog bij komt.