· 

VV Vierpolders heeft technische invulling rond.

VIERPOLDERS ROND MET TECHNISCHE INVULLING

Vierpolders heeft in de afgelopen week met succes de gesprekken kunnen afronden in verband met de invulling van de nieuwe trainers voor het 2e elftal aan de Coosenhoek.  

Voor het komende seizoen gaan Martin Betz en Marc de Munnik Vierpolders 2 begeleiden.  

Betz, een bekende voor velen binnen de Brielse voetbalclubs, is in het verleden onder andere actief geweest als trainer bij vv Brielle, SC Voorne en Vierpolders. De Munnik, minstens zo gekend in deze regio, speelde in de jeugd van WCR en SC Voorne. Daarna ook werkzaam als trainer bij SC Voorne en vv Brielle en is nu ook nog actief als keeper van Zwartewaal 2. V.V. Vierpolders is verheugd met de komst van beiden heren en kijkt uit naar een mooie samenwerking voor aankomend seizoen.

 

In de afgelopen twee seizoenen was Jacob Hokke actief als trainer voor Vierpolders 2. Gedwongen door de corona-crisis en daarmee het voortijdig stilleggen van de competitie heeft hij dit niet af kunnen maken. Vierpolders bedankt Hokke voor zijn onvermoeibare inzet voor de vereniging en het tweede elftal in het bijzonder.  

 

Rond de technische Staf Vierpolders 1 is er ook mooi nieuws te melden. De beide leiders van Vierpolders 1, Arno Moret en Richard Haasnoot, hebben aangegeven het komende seizoen door te gaan onder Hans de Heer. Daarnaast hebben ook verzorger Mario Reinders, hersteltrainer Bert Jonkers en keepertrainer Pieter Dijkstra allen weer hun groen licht gegeven voor nog een seizoen aan de Coosenhoek.  

V.V. Vierpolders is op dit moment nog wel op zoek naar een vaste assistent-scheidsrechter voor Vierpolders 1. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Nico Heijmans, tel: 06-12990423 of een mailtje naar info@vvvierpolders.nl

DINHO FORTES VARELA NAAR VIERPOLDERS

Ondanks dat door de huidige corona-crisis er een abrupt einde aan het voetbalseizoen kwam is Vierpolders toch ook al weer even druk met de voorbereidingen naar het seizoen 2020-21. Edinho Fortes Varela is de volgende versterking aan de Coosenhoek. 

De 27-jarige aanvaller van Zuidland heeft aangegeven komend seizoen voor Vierpolders te kiezen, net als Zuidland, uitkomend in de 3e klasse.

Na Rick Otte en Martijn Rollof is Edinho hiermee de derde aanwinst voor de blauwzwarten. Fortes Varela speelde in het verleden onder meer, naast Zuidland, ook voor SCO’63, Hekelingen, DBGC, Meeuwenplaat en BZC95. 

Vierpolders is verheugd met de komst van de gretige aanvaller en kijkt uit naar het nieuwe seizoen waarin er bij Vierpolders met Hans de Heer ook een nieuwe trainer voor de groep zal staan.

 

V.V. VIERPOLDERS IS GESLOTEN, MAAR ZIT NIET STIL

Als gevolg van het coronavirus en alle maatregelen welke daar uit voortkomen zijn inmiddels alweer enkele weken de accommodaties van onder meer de voetbalverenigingen gesloten voor alle sportactiviteiten. Zo is dat ook het geval bij de accommodatie van v.v. Vierpolders. 

Toch betekent dit niet dat v.v. Vierpolders stil zit, integendeel! 

Door het stil leggen of annuleren van alle sportieve activiteiten voor de rest van dit voetbalseizoen, maar bijvoorbeeld ook de jaarlijkse Sportweek Vierpolders, heeft de commissie "gebouw" volop de ruimte gekregen om een groter project aan te pakken, tevens een wens die al langer leefde onder leden en bestuur: de verbouwing van de kantine.

 

Eerder dit jaar was het plafond al aan de beurt geweest met een nieuwe beplating en een energiezuinige dimbare LED verlichting. De "vrijdag-ploeg" heeft inmiddels ook een flinke voorbereidende fase in deze grote klus geklaard en het resultaat zien we dan ook op de bijgaande foto's, een compleet lege kantine. 

Wat gaat volgen de komende weken/maanden is een nieuwe vloer, een geheel nieuwe bar en het opknappen van de muren. Door alle maatregelen rondom de corona-crisis is hier nu ruim voldoende tijd voor ontstaan en kan er door de vrijdag-ploeg flink door geklust worden, natuurlijk met in acht neming van voldoende social distancing. Gezondheid is immers onze hoogste prioriteit. 

Het bestuur van v.v. Vierpolders wil daarom nu reeds haar bijzonder grote waardering uitspreken naar de vrijwilligers van de vrijdagploeg van v.v. Vierpolders die dit mogelijk maken! 

Naast dit alles is in het kader van een verdere vergroening van onze vereniging onlangs ook het aantal zonnepanelen op het dak verder uitgebreid. v.v. Vierpolders draagt hiermee ook haar steentje bij aan een groenere toekomst!