· 

Voetbal Elftal Aller Tijden Voorne Putten (& Rozenburg)

Heerlijk, die online discussie over het april Covid-19-item Voetbal Elftal Aller Tijden van Voorne Putten (& Rozenburg). Het werd min of meer een populariteitsitem. Wie wist de meeste mensen te mobiliseren om een stem uit te brengen? Waar bleven de voormalige profvoetballers in het overzicht? Er waarom werden er zo weinig Gouden Ouden in de lijst opgenomen?

 

Beste volgers van Sport op Voorne Putten. Sorry. Het is niet anders. Daarom is het aan trainer/coach Adrie Poldervaart uit de genomineerden selectie een team samen te stellen. Adrie kreeg de meeste stemmen om het elftal te begeleiden.

 

De Mannenselectie.

De door u verkozen spelers bij de Mannen:

 

Keepers:

Stephan van Asperen (48x verkozen), Dyron Bijl (17x) en Dick Struik (8x).

 

Verdedigers:

Ger Wieleman (51x), Jaap Otte (28x), Karel de Blok (22x), Peter Langendoen (21x), Edwin van der Roest (18x), Delano a Cohen (14x), Wesley Palstra (14x) en Adrie Poldervaart (12x).

 

Middenvelders:

John Lopez Cruz (63x), Melvin Winterberg (39x), Remco Wuyster (39x), Mitchel van Gastel (24x), Jojan van Dokkum (8x), Frank de Regt (8x), Jerdy Schouten (7x), Eddy de Regt (7x) en Ruud Sierag (7x).

 

Aanvallers:

Nick de Bil (52x), Eef van Splunder (41x), Ruud van Emmerik (35x), Erik Hakman (16x) en Ronald van Haasteren (15x).

 

Algemeen reserves: 

Simon Hoogerwaard (16x), Frans den Doelder (11x), André van Fessem (11x), Timo Blom (10x), Oktay Erad (10x) en Walter Purvis (10x).

 

De Vrouwenselectie.

 

Frederique Nieuwland daagde de redactie uit ook een oproep te doen voor een Vrouwenselectie. Zij nomineerde zich namelijk als vrouw voor de geopperde Mannenlijst. Onze redacteur anticipeerde daarop door direct een oproep te doen voor Vrouwennamen voor de Vrouwenselectie. Maar helaas, dat leefde aanzienlijk minder onder onze volgers. Vandaar dat we geen selectie hebben samengesteld en u alleen een overzicht geven van de meest genoemde Vrouwenvoetballers:

 

Nancy Loth (19x), Kirsten van de Berg (4x), Priscilla de Bil (4x), Gwen van Dijk (4x), Ryanne Mol (4x), Sandra Muller (4x), Dusty Bakker (3x), Romy Takken (3x), Chantal van Hattem (2x), Serena Heijdra (2x), Diana de Hoog-Pakker (2x), Nikki de Hoog (2x), Frederique Nieuwland (2x), Mijke Poldervaart (2x),  Chamba Rimon (2x), Roxanne Smit (2x), Alice Verbrugge (2x) en Georgette Wouts (2x).

 

Trainer/coach: Albert Kolijn.