· 

Grando Keukens en Bad in Hoogvliet Trotse Hoofdsponsor SportopVoornePutten Radio

Bij deze wil SportopVoornePutten haar enorme dank uitspreken aan onze trotse Hoofdsponsor van SportopVoornePutten Radio: GRANDO KEUKENS EN BADKAMERS in Hoogvliet.

 

"Uw wensen en ideeën zijn de leidraad voor het ontwerp." 

Grando Keukens & Bad Hoogvliet heeft altijd een keuken en/of badkamer in uw smaak. In onze showroom doet u grandioze ideeën op en komen uw woonwensen tot leven. De vriendelijke en deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren. Uw nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt.

 

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Lijnart Schouten en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Bij Grando Hoogvliet kunt u rekenen op perfecte service. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat u zorgeloos kunt genieten in uw nieuwe droomkeuken-/badkamer. Tot ziens bij Grando Hoogvliet!  

 

Het bedrijf is gevestigd aan 

Nieuwe Langeweg 41 

3194 DC Hoogvliet 

T: 010-4904470 

E: hoogvliet@grando.nl

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Grando Keukens en Bad Hoogvliet.